КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБРАНИКА СИ?

 

Овена с бормашина

Той живее на принципа: Славно поработихме, сега е време здравата да си починем. Ето защо ако открие в дома ти хубав комплект инструменти, ще се почувства на нужното място в нужното време.Така изведнъж ще свършат и проблемите с течащите ти кранове, с висящите щори и други дребни битови дертове.А след като му приготвиш и вкусна вечеря, можеш да го почерпиш и с прекрасна любовна нощ. Ще видиш, че слабостта към домашните занимания и вкусната храна ще теглят Овена към дома ти като магнит.

Телеца на дивана

Той е ленив до безобразие! На всичкото отгоре обича всякакъв вид аксесоари за собствената си нежна натура. Ако ти е нужен такъв спътник в живота (който вероятно по-късно ще се налага да превъзпитаваш!), обзаведи жилището си с огромен удобен диван, отрупан с възглавнички. Нека Телецът се въргаля върху тях, гледайки мач, докатоти се стараеш в кухнята. Къде освен в твоя уютен дом този мързелан ще намери такова разбиране? Веднага ще му се прииска да се засели там.

Близнаците на трон

Този мъж е фанатик на тема информация и делова заетост. Всичко, което му е нужно, за да се чувства напълно щастлив, е удобен работен стол пред бюро с всичко необходимо за виден шеф -телефон, компютър, най-прясната преса. Е, трябва да има и телевизор. Не бива да обръщаш внимание на това, че той все ще е залепен за мобилнияси телефон и същевременно ще слуша новини, ще чете вестник и ще говори!Възможността да седи на неприкосновения си мислен трон в центъра на твоето малко царство, обграден с всички атрибути на ръководител, ще го привърже здраво към дома ти.

Рака с черпак

Извадила си късмет. От всички места в дома ти този екземпляр най-много обича кухнята и обожава да готви. За да го привържеш, не ти трябва много – няколко красиви сервиза и прибори,салфетки, бурканчета с подправки, и няма да можеш да измъкнеш Рака от кухнята. Но заедно с това е добре да му готвиш вкусно и да имаш предвид, че в бъдеще при съвместния ви живот почетното място до печкатаще бъде заето от него. На теб ще ти е разрешено да се доближаваш самодо мивката. Много дами мечтаят за такова разделение на труда.

Лъва с прах в очите

Не мързелувай и направи всичко възможно да си набавиш красив сервиз с позлатени ръбчета. Лъвът обича най-много да стои с блеснал поглед сред многочислени гости. Такива той, разбира се,ще приема и в твоя дом. Ако му дадеш такава възможност, Лъвът непременно ще се настани при теб. Ще се наложи обаче да го обградиш слуксозни вещи – от бродирани салфетки до копринени чаршафи. Така е, щом се налага да живееш с царя на животните! За сметка на това пък Лъвът се старае да осигури на половинката си колкото се може повече придобивки.

Девата с парцал

Пази се, защото този мъж е невероятен чистофайник. Ако Девата заподозре, че в къщата ти има прах, за да докажеш противното, ще трябва да минеш с чисто бяла кърпа по ъглите.Той ще се държи като свекърва! С мръсотията ще оправдае и своето напускане. Ето защо ако искаш здраво и задълго да привържеш Девата към себе си, домът ти трябва да е стерилен. Никакви прашинки, неразбория,разхвърляни предмети, а и ти самата трябва да си като извадена откутия. Тогава той с удоволствие ще се засели при теб. Освен това Девата обича здравото хапване и сънят на отворен прозорец по всяко време нагодината. Ако това не те плаши, грабвай прахосмукачката и парцала!

Везните в градината

Те обожават красивото и го оценяват още свлизането си в дома. Изящно огледало? Отлично. А какъв килим, и свещник… О, дори зимна градина! Това е прекрасно! Този мъж е във възторг, когато в дома има препълнена библиотека, красиви картини, репродукции и изящни снимки на стопанката на дома. Везните биха се привързали бързо към теб и при наличието на многофункционален музикален уред и обширна фонотека.

Скорпиона с въдица

Обикновено той се занимава с нещо увлекателно -рисуване, дърворезба, фотография, колекциониране. Ще ти бъде много благодарен, ако му създадеш условия за творчество. Обзаведи малко ателие в някой ъгъл, където да може да пили дърво, да сложи ваничката си за снимки, да си подреди маса, кресло и лампа, и той ще се улови самна въдицата ти. И, разбира се, пази или подреждай из цялата къщаизлезлите от ръката му произведения, дори и ако мястото им е на боклука. Скорпионът иска постоянно да вижда плодовете на своето творчество. Това ще го привърже силно към мястото, където са те.

Стрелеца на сметището

Той е яростен привърженик на минимализма, затоватрябва да изхвърлиш всичко излишно. Скоро след запознанството си с него ще ти се наложи да изхвърлиш на боклука всичко старо, което се въргаляв жилището ти. Но в крайна сметка кое е по-важно за теб – старите мебели или новият мъж? От любимите си джунджурийки можеш да оставиш само стилните неща – сувенири от далечни пътувания, репродукции накартини от модерен художник. Добре ще е да имаш и някакъв уред за поддържане на физическата форма.

Козирога в тоалетната

Той е истински фанатик по отношение на дизайна исвежите идеи в интериора. Ако искаш да го свалиш, кажи му, че имаш намерение да преобзаведеш жилището си или поне тоалетната. Той с удоволствие ще се включи в дейността, ще ти даде куп съвети и току-виж самостоятелно се заел да купи и монтира модерните детайли. Ако в дома ти се появи санитарен възел, подреден от неговите ръце или под неговото мъдро ръководство, той просто няма да е в състояние да го напусне. И готово – мечтата ти за този мъж ще се сбъдне.

Водолея в банята

Най-важното в този случай е банята. Нека в нея всичко да блести, да е красиво, да има всякакви шишенца с пяна, телове,ароматни масла, пухкави хавлии и приспособления за водни процедури. И още нещо: да си остане между нас, момичета, но Водолеят обича да прави секс във ваната. Можеш да му го организираш. Този фен на модното обичасъщо много светлина и въздух. Отвори прозореца или пусни климатика и Водолеят ще се настани при теб навеки.

Рибите по пижама

Можеш смело да го поканиш в спалнята си. Мъжът Риби обожава всички женски аксесоари – дантелено бельо, пеньоари,красиви бижута и козметика. Уютната атмосфера може да бъде допълнена от красив дискретен абажур. Ако този мъж се почувства в спалнята ти като в тих пристан, никога няма да пожелае да я напусне. И не забравяй да му осигуриш мека пижама – при условие че ще бъде съхранявана в твоята спалня, разбира се.